oj då, blogg56 eller blogg 1?

Jag hade semester och frångick utmaningen om att blogga varje dag i 100 dagar. Så med det så är jag väl ute ur utamaningen #blogg100.

Men  –  jag fortsätter med min egna utmaning och lovar härmed att blogga ofta, minst 4 gånger i veckan, eller varför inte varje dag? Nåja, får se hur det blir, vill undvika stressmoment – eftersom de kommer till mig ändå.

Ett nytt kapitel har startat i mitt liv. Jag har nu officiellt avslutat min webshop www.celma.fi. Lite nostalgiskt är det ju nog – hade stora planer för shoppen, men har insett mina begränsningar under de senaste månaderna. Men inte bara det, jag har även insett vad jag vill satsa på i livet och det är just det som jag håller på med. Att satsa på att marknadsföra de kunder som behöver det bäst och att jobba där jag jobbar dagtid – sålänge det får fortgå. (har ett vikariat som slutar i september).

(för ni som varit/är mina kunder från celma.fi, så kan jag informera er om att outlet-kläderna finns hos Dollys Boutique (som har slutförsäljning och bra priser just nu). Väggorden och canvastavlor kan fortsättningsvis beställas direkt av mig eller per e-post info@celma.fi)

Något som jag insåg under de senaste två dagarna på en  markkinointiviestintä-kurs är att jag nog måste börja marknadsföra mina kunskaper lite bättre än vad jag gör. Men det är svårt att marknadsföra sig själv, man är bara så kritisk mot sig själv. Men jag insåg att det finns ett stort behov av sådana som mig, men hur marknadsför man sig själv? Borde jag anlita en konsult? Kanske fråga CELMA?

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *