Nyårstalet

Idag känner jag för att summera mitt 2013 – det har minsann varit ett år fyllt med händelser och känslor.

Året började i en ”vanlig takt”. Jobbade med mitt dagliga jobb på Wärtsilä och Celma vid sidan om. Trodde att så här skall livet nu kunna fortsätta, inga större förändringar kändes välkomna. Ack, vad lite jag visste då. Jag såg framemot en månads sommarsemester då jag bara skulle koppla av och samla inspiration. Men så blev ju inte fallet då världens möjlighet ramlade oss i famnen. Ett fastighetsköp som döptes till Selmas Torp och som ledde till bolagsbildning och nya tankesätt om framtiden. Vi var världens lyckligaste då vi fick nycklarna i handen. Att börja stöka omkring i stugan och på tomten var så lätt, så lätt, fast svetten rann och det var dammigt och stökigt.

Till hösten anlitade vi två byggare, Söderlunds byggtjänst och Antes Byggtjänst. De fortsatte med rivningen och uppbyggnaden så vi kunde jobba vidare på våra respektive jobb och våra andra företag.

Det administrativa med Selmas Torp har/är ingen lätt sak det heller, än idag (läs 31.12) så är det massor som hänger i luften ännu – vilket stör nattsömnen emellanåt..

Fick idag en 3D bild på hur Selmas Torp kommer att se ut då det är klart (beräknat till 05/14). Längst framme är Selmas Torp och vid sidan kommer vi att öppna Selmas Café.

Selma1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad gäller övrig verksamhet så har den ju även ändrats en hel del under hösten. Mitt vikariat på Wärtsilä tog slut i slutet av Oktober och plötsligt stod man där utan inkomst och bara en massa utgifter. Bara att kavla upp ärmarna och se till att marknadsföraren CELMA hittar mera kunder. Det har gett och lett till en hel del nya kontakter och möjligheter och jag hoppas på ännu mera utveckling då det gäller att stöda mera småföretagare med deras marknadsföring. Kämpar vidare.

Något annat jag lärt mig under året och speciellt de senaste två månaderna är vem man skall lita på och vem som är en verklig vän då det viner i knutarna. Jag har även lärt mig vad avundsjuka och rädsla kan ställa till med, men samtidigt har jag lärt mig att stå fast vid mina beslut och att aldrig låta någon trampa på mig mera. Jag har varit för ödmjuk hittills, men det går inte om man skall lyckas som företagare. Jag har massor med drömmar som jag kommer att uppfylla och jag känner för första gången i mitt liv att jag är på rätt väg och den här gången finns det ingen som stoppar mig, inte ens jag själv. Det är egentligen en väldigt underbar känsla skall jag bara berätta för er som tvivlar på vad livet för med sig ibland.

Detta ordspråk som jag just layoutade till syrrans fb sida stämmer så överens om hur jag planerar att leva mitt liv framåt – hela 2014 och hela livet!

special

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så till sist vill jag önska alla kunder, samarbetspartners och alla vänner Ett underbart och lyckosamt Nytt År. Ett år som kommer att ge er det ni önskar mest av allt i världen och ett år som gör dig LYCKLIG!

happynewyear

2 reaktioner på ”Nyårstalet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *