Mwembe r.f.

Jag har en passion för Africa och jag vet inte varför. Jag blev så glad en dag för ett halvt år sen då jag läste om föreningen Mwembe r.f. Jag anmälde genast mitt intresse om att hjälpa till med det jag kan. Lena Johansson som är ordförande för föreningen svarade genast och nu är jag gladeligen involverad i denna förening.

Mitt nya ordspråk är hädanefter att jag arbetar endast gratis för gatubarnen i Afrika och det är med ett stort nöje. Jag har gjort en broschyr, en logo (se nedan) och sen så säljer jag tavlorna som gatubarnen i Tanzania har målat. Tavlorna är helt underbara och de finns lagrade i Vasa – och kan beställas via http://www.celma.fi/mwember.f-s-37

Ifall du vill vara med och hjälpa till så är det bara att höra av sig. Mera info finns på Mwembes hemsida: www.mwembeafrica.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *