Jag i ett nötskal

Oj då – en hel evighet sedan jag har uppdaterat min blogg. Råkade faktiskt se en länk till ett av mitt blogginlägg och det tog en stund innan jag insåg att det var mina egna tankar och funderingar som jag läste. Inte visste jag att jag hade så bra tankar 😉

Trots att mina dagar är fyllda med mitt dagsarbete så hinner jag nog massor med mitt företag också. Jag har fått flera uppdrag som ger mig mersmak och jag förstår mera dag för dag vad det är jag vill jobba med. Mitt dagsarbete är också väldigt intressant och jag är tacksam för varje dag jag får åka dit och lära mig mera och få mera erfarenheter. Jag är även väldigt lycklig över att få göra det som jag har drömt om i många år. Jag har ju haft ett mål och arbetat mig fram till det. Nu gäller det bara att lägga fram nästa mål.

Idag var jag på en hälsogranskning och läkaren höjde förvånat på blicken då han läste i min journal och såg att jag även jobbat som labbskötare, ganska stort kast från det jag jobbar med idag. Ja, visst har jag det och jag är tacksam varje dag för att jag fick den chansen och erfarenheten. Ibland har jag svårt själv att greppa hur många olika yrken jag har haft, och hur lärorikt allt detta har varit.  Jag har jobbat som primärskötare  på en bäddavdelning, jag har varit bybutiksinnehavare, servitör, försäljare, dekoratör, telefonförsäljare, administratör inom utbildning, butiksansvarig, läkarsekretare, primärskötare, labbskötare, projektdragare, koordinator, visuell koordinator, marknadsförare – och nu redaktör och ansvarig för marknadsmaterial på ett internationellt företag. Alla dessa svängar har ju sin förklarning och har även präglats av utbildningar och möjligheter förståss. …..och så var det ju det där med att lägga mål… 🙂

Alla dessa erfarenheter gör ju förståss att jag har lätt för att förstå de dilemman som vissa företagare har och samtidigt så har jag lättare att komma med idéer som kan lyfta upp verksamheten.  Erfarenheterna gör att man har mera kritiska ögon på hur företag visar upp sig, och inte borde visa upp sig.

Detta med att visa upp sitt företag för både kunder och intressenter är en väldigt viktig sak. Men detta kräver sitt egna inlägg. Återkommer till det.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *