LinkedIn

Har äntligen insett hur viktigt och intressant det är att finnas på LinkedIn. Tack vare att jag kom mig för att uppdatera min profil på LinkedIn och samtidigt hittade en hel del intressanta grupper där, har jag nu träffat över 10 nya personer att samarbeta med i Helsingfors. Det är ju helt fantastiskt hur det kan gå. Ibland rusar livet iväg på nya spår och det är bara att hänga med. Personerna jag träffade igår är sådana personer som jag knappast annars inte skulle ha kommit i kontakt med. Vilken blandning av kompetenta människor 🙂 Ni får höra mera om detta sen.

Är du med i LinkedIn? Ifall inte så rekommenderar jag dig att genast skapa ett konto och börja nätverka. Speciellt om du söker jobb, affärsmöjligheter, partners eller idéer. Det finns många möjligheter där. Plenty.

Fotot har egentligen inget att göra med mitt inlägg men en viss symbolik kan man se. På vägen trampar man ju på en hel del stigar (eller stenar) och vissa stigar är ojämna och vissa jämna. Ibland förstår man inte varför vissa stenar är så vassa  – men det man lär sig av det är ju att inte gå på den pånytt. All den erfarenhet man får på färden bidrar till att man blir den man är menad att bli.

 

Vuosaari

Dessa foton tog jag just från en strandpromenad i Vuosaari, Hotell Rantapuisto. Vilket väder vi har. E det sommar eller vinter?

Vuosaari strand

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *