Kvinnor och nätverk

Jag har alltid tyckt att man skall nätverka. Det är superviktigt då man är företagare att hitta likasinnade och olikasinnade människor som man kan berätta om sin idé för, samt höra deras idé (då jag hör andras idéer så brukar jag alltid spinna och stötta vidare) *gillar verkligen att puscha andra till företagande – man skall ju tro på sig själv*

DU SKALL TRO DU ÄR NÅGOT!

Idag fick jag lyckligtvis vara med på Svenska Kvinnorförbundets ”Våga ta makten” seminariet. Det var superintressant att få ta del av flera kvinnors  historier och åsikter om hur de har tagit sig fram i livet, hur de lyckats och misslyckats och lärt sig av sina misslyckanden. Detta får en att tänka på var man själv står  idag och var man kommer att stå om några år. Kommer mitt företag att lyckas och hur kommer det att se ut om några år. Min väninnan puffade i mig då den första föreläsaren stod framför gruppen och sa – där står du om tio år.. – mitt svar till henne var: – nää, om fem år blir det.

Man skall ha mål – och mitt mål är att lyckas med mitt företag och få alla mina drömmar att bli sanna. Jag har många drömmar – så det kommer att bli en hel del jobb framåt.

Men just nu är det viktigaste för mig att nätverka och återigen nätverka.

Behöver du ett nätverk? Behöver du bolla idéer med någon?  – Varför sitter du kvar framför datorn? Ta kontakt!!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *