jobba jobba, vad annat :)

Ibland känns det väldigt svårt att hitta något intressant att skriva om. Jag försöker ibland hitta inspiration bland andra bloggare, men i slutändan så är det ju bara att skriva och så kommer det som kommer.

Idag måste jag ta tag i min ”to-do” lista och beta av den. Jag skrev ju igår att det blev en hel del under bilfärden – så nu är det bara att börja beta av. Har inte hunnit sätta mig ner och jobba förrän nu, var en sväng till Korsnäs i morse.

Håller på och förbereder nästa veckas workshop, gillar verkligen att fara ut och jobba tillsammans med andra företagare och att få dela med sig av kunskap och erfarenhet. Det där med att stå framför en grupp och vara nervös för att man inte skall duga har som tur är redan gett med sig. Har en till föreläsning på gång om några veckor, då framför hantverkare. Det skall också bli kul.

nu… jobba, jobba…

#blogg100, dag 55

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *