Hur marknadsför man sig själv?

När många tänker på marknadsföring så är det lite med fasa och lite med dåligt samvete. Man vet att fler kunder skulle hitta företaget, om du bara hade lite mera tid att sätta dig ner och fundera på hur du skall få fram ditt budskap.

Som marknadsförare vet jag hur det är. För jag hinner själv inte marknadsföra mig själv som jag skulle vilja. Men jag tänkte försöka ändra på det, men erkänner att det är svårt. För jag är ju finländare, och vi har ju så svårt att skryta över oss själva. Vi vet att vi är bra, men vi går inte omkring och säger det.

Det är då man behöver någon som gör det åt en. Någon som ser de där bra sidorna som du som inte vågar ta fram, eller som du inte hinner ta fram.

De som har lyckats med att synas,  är de som vågar ta fram de bra sidorna i sitt företag. De som vågar lyfta sin produkt och tjänst till en nivå som når kunderna. De vågar synas för de vill synas.

Vill du testa? Vill du synas? Vad funderar du på? Ta kontakt, för jag lovar att jag kan locka fram de sidorna som du gömmer. Det du är bra på!!

celmaannons2

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *