Företagare sökes till kontorslokal

Vill du flytta hemifrån?
Många av dagens ensamföretagare föredrar att spara in på hyran och istället inreda ett kontor i sitt hem. Att jobba hemifrån har jag testat på under mera än ett år och vet att det är otroligt skönt, men också otroligt ensamt.
Jag flyttade till ett utomstående kontor i fjol (2015) och insåg genast nyttan med att komma bort hemifrån. Arbetstakten blev helt annorlunda och jag fick mera rutiner. Bland annat kvällsjobbet lämnade bort. Jag förstod att göra annat när jag kom hem från ”jobbet” för mitt i allt blev mitt företag annat än ett hemmakontorsföretag…
Nu finns kontoret på Klemetsögatan 11 i Vasa och från och med nyåret finns det lediga platser för 1-3 personer. Är du intresserad att testa på att jobba hemifrån så är detta ett erbjudande för dig. Jag själv är sällan på plats dagtid – så även mitt skrivbord kan ”uthyras” dagtid (fram till september 2017). Jag jobbar med mitt företag kvällstid och på helger – och behöver kontoret mest till möten och annat.

Det finns även ett stort konferensbord som rymmer upp till tio personer. Det går bra att ha möten och föreläsningar i lokalen. (Jag har en extra skärm som kan kopplas till datorn för föreläsningar).
Kontoret har även ett litet kök/pentry, wc och ett litet lager.
På plats finns tre skrivbord, tre skrivbordsstolar. Wifi finns tillgängligt.

Det finns även tre stora skyltfönster som kan utnyttjas av dig eller andra företagare. Skyltfönstren har hittills väckt mycket uppmärksamhet av förbipasserande fotgängare.
Så, vill du flytta hemifrån så kontakta mig gärna Tfn 050 5555226 eller per e-post: maria@celma.fi
Vi delar på hyran, elen och nätanslutningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *