Celmas nya praktikant

Hej!

Jag som skriver detta inlägg heter Michelle Sebbas 21 år gammal. Jag är bosatt i Vörå.  Detta är mitt första år som studerande till Merkonom. Jag skall nu ha praktik fram till december vid Celma inom kundservice.

Varför valde jag att börja studera?
Jag hade varit arbetslös ett tag men tröttnade på det och  valde att börja studera istället. Eftersom jag är intresserad av företagsamhet och marknadsföring sökte jag in på vuxenlinjen till merkonom vid Yrkesakademin. Min första utbildning efter högstadiet var inom fastighetsskötsel varifrån jag fick min examen vid Optima år 2017.

Jag har länge gått och funderat på vad jag egentligen vill göra i mitt liv, och senaste vinter insåg jag att det är att grunda eget företag inom fotografering.

Fotografering har varit min största passion sedan barnsben. Mina favoritmotiv är djur, natur och människor. För det mesta fotograferar jag porträtt på människor och djur.

Jag ser framåt att få mera fotouppdrag av både privatpersoner och företag.

Här ser ni några av mina fotografier:

©photos by Michelle Sebbas

Länk till min FB-sida: MichelleSphotography

(kontakt Michelle: 050 5379990 / michelle.sebbas@gmail.com)

*********************************************************************

CELMA:

Ifall du är intresserad att anlita  Michelle för fotouppdrag så länge hon är på praktik hos Celma, kontakta oss gärna. Ring Maria (050-5555226 eller sänd mail info@celma.fi)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *