Bloggutmaning dag 2, #om5år

(inlägget hör till bloggutmaning #blogg30, mera info längst ner i inlägget)

Dagens tema är #om5år.

Oj om 5 år då har det hänt mycket! Jag har byggt upp mitt företag och har tillsammans med mina samarbetspartners grundat andelslaget FUTURE.

I vårt andelslag  FUTURE finns marknadsförare, grafiker, fotograf, copywriter, översättare, filmare, It-experter, app-utvecklare, föreläsare, pedagog, försäljare, coach, inredningsplanerare, bokförare och en stor samling inspiratörer.

Vi jobbar tillsammans, tar emot både små och stora projekt. Vi jobbar internationellt. En försäljare och projektledare är anställda i andelslaget.

Vi är alla samlade på ett ställe. Kanske i ett hus – eller en större lokal? Lokalen har gemensamt kök och ett vardagsrum/mötesrum där vi ofta sitter tillsammans och spånar på idéer. Varje delägare har ett eget kontor för att få arbetsro. Vi respekterar varandras arbetsro – och lägger upp en ”stör ej” skylt de gånger vi behöver absolut tystnad för att skapa innehåll. Det finns inget konkurrenstänkande – eftersom alla har sin speciella kunskap och tjänst som  stödjer andelslagets tjänster.

 

Det här andelslaget började jag planera för ett par år sedan. Uppbyggnaden blev inte av då, men jag har hela tiden finslipat planen och håller på att skaffa mig de samarbetspartners som jag vill ha med i teamet. Brinner du för samarbete så tveka inte att kontakta mig.

Nå ja, nu skall vi se hur länge det tar före min plan är blir kopierad. Men jag kan ju redan nu säga att min idé är min och stjäl du den så gör du dig skyldig till ett kopieringsbrott.  

Bloggutmaning 30 dagar #blogg30

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *