Att verkligen trivas med det man gör

.. det gör jag. Jag har aldrig haft problem med att hitta idéer och nu ”ploppar” de upp en efter en. Vissa tar jag tag i och förverkligar och vissa får lämna och gro till framtida behov. Jag har tidigare berättat om att nå mål och det kan jag nog säga att jag har nått flera mål som jag drömt om och planerat också för den delen. Det löns verkligen att drömma och planera, du når nog till målen förr eller senare.

Ibland då saker och ting inte blir som man hoppas så förstår man inte varför. Men med årens lopp (oj, int e jag ju så gammal) så har jag lärt mig att allt har en mening och det är helt onödigt att deppa ner sig för att det inte går som man vill. För det var inte meningen att jag skulle ha det där.. inser man om några år då livet visat vad det egentligen var ämnat till för ens del.

Keep on dreaming folks!

#blogg100, dag 14

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *