Att jobba på semestern

Många frågar mig när jag skall ha semester. Att ha semester som egen företagare är inte alltid möjligt, speciellt då företaget behöver alla kunder som kommer till en. Fördelen med att vara ”sin egen” är att jag själv bestämmer när jag gör jobbet, är det tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Jag tycker inte alls att jag behöver någon semester från mitt marknadsföringsföretag, för det är inga betungande uppgifter – utan tvärtemot så älskar jag bara mina uppdrag.
Men Celma är ju inte mitt enda företag, jag har ju ett par till. Cbeventstudio ligger kanske å mognar på stranden just nu, men NorAsp (Selmas torp) är det företag som kör på full rulle just nu. Jag är ju förståss ingen byggmästare, men det behövs en assistent till byggaren (min man). Och förståss, det finns massor jag kan göra på en byggplats som kvinna. Det bästa av allt är ju att jag får bättre styrka i min kropp och har mindre ont i mina axlar. Jag tar varje tillfälle att bära tyngre saker, för man blir ju bara starkare :). Det tyngsta, eller den tyngsta känslan är att se alla lediga människor som rör sig vid gästhamnen och vid den närinliggande restaurangen. Jag skulle inte alls ha något emot att fara ut på en svalkande båtfärd, eller sätta sig och njuta av en god måltid på terassen. MEN, den här tiden är nu, nästa sommar har vi säkert mycket mera fritid att njuta av 🙂
20140722-105351-39231859.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *