Arbetsmoral och skrivklåda

Min semesterresa börjar lida mot sitt slut. I morgon lyfter flyget tillbaks till Finland. Jag skulle gärna stanna här en vecka till, men arbetsmoralen har inte varit den bästa under veckan som gått – så det blir nog att pallra sig tillbaks till saltgruvan. Mina planer att jobba på dagarna har inte riktigt lyckats, dels på grund av en urusel wi-fi anslutning och dels för att jag unnat mig lite ledighet. Jag tror verkligen att min kropp behövde det. Det är ju inte alltid så lätt att slappna av när man för det mesta går på i hundra, men ibland lyckas det. (samvetet tänker jag inte ens nämna här).

Att blogga ha dock varit en rolig grej, inspirationen har flödat och det har inte varit svårt att hitta ämnen att skriva om. Att skriva blir bara roligare nu då jag har en bra lärare (min kollega Anne Manner) som ger bra feedback på mina upprepningar och onödiga ord. Jag blir lätt ivrig då jag skriver och märker inte ibland att jag upprepar och lägger in ord som inte alls ger texten något mervärde.

Är du intresserad att utveckla ditt skrivspråk rekommenderar jag verkligen Annes praktiska skrivkurser som vi ordnar på Existens. Det är väl investerade pengar.

Vi kommer att utveckla konceptet kring våra kurser så att flera kan ta del av dem. Intresset för kurserna finns, men det är svårt att hitta datum som passar alla. Men vi är flexibla och idag finns det många möjligheter att även ordna kurser per distans. Vi återkommer med mera information om det inom kort. Håll utkik på vår webbsida: http://existens.fi

#blogg100 #dag? (måste komma ihåg att räkna mina inlägg…)

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *