Villa Irene, #blogg100, dag 21

En av mina marknadsföringskunder är ett företagarpar som driver ett jordbruk samt innehavare av en övernattningsstuga, Villa Irene. Villan och jordbruket finns i Maxmo Skärgård. Stugan har varit populär, de har förutom en stugan även en övernattningsstuga, bastu och bubbelpool (utomhus). Vintertid kan man hyra stugan förutom mitt i veckan, endast över helgen och sommartid hyrs stugan ut veckovis. Stugan har alla bekvämligheter, el, vatten och WiFi.

Förutom övernattningsstugan har de även jordbruk och Highland kor, får och en massa andra trevliga husdjur. Highland korna betar i närheten av övernattningsstugan, så gästerna får garanterat säkert hälsa på dessa långhåriga kossor.

Nu till sportlovet kommer ägarna att arrangera tillsammans med ett annat företagssamt par en sportlovs och marknadsdag.

De bjuder besökare till gården där de kommer att erbjuda följande:

”Ta med familjen och kom till Rexholmen i Maxmo på en Marknad & Sportlovsdag. Du får handla lokala produkter (fårkött, highlandkött, fisk i olika former, sälskinnsprodukter från Björkö, produkter av Strandgumman från Korsnäs). Ni får åka häst och släde (om vädret tillåter åker ni med häst till Malakt gård över isen), köttsoppa, korvgrillning. Ni får se djuren som finns på gården, och njuta av den friska skärgårdsluften. Välkommen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *