Vikten av att nätverka

Igår var jag på en företagsträff. Vi var 47 företagare som  åkte med båt ut till Jannes Saloon. Stämningen var på topp redan vid kajen. Efter ett par korta föreläsningar hade vi speed-date, där man fick en minut på sig att berätta om sitt företag och vice versa. Väldigt intressant att få höra om andras företag och att få berätta om sitt. Nu har jag en hög med visitkort och några broschyrer som jag kollar upp.

IMG_2919Skulle inte företagarföreningen och Fennia har ordnat detta så skulle jag knappast kommit i kontakt med dessa företagare. Gillar starkt. Att nätverka och att samarbeta är det bästa en företagare kan syssla med. Man behöver både kontakter och vänner då man är en liten företagare.

IMG_2912

Bilden brevid är Esa Siltaloppis flygande kamera som fota oss alla företagare.

 

Skall snart bege mig till torget för att köra den sista kampanjen inför EU-valet. PÅ söndag gäller det! Då går vi alla till valurnan och ger vår röst på den kandidat som vi vill skall representera oss. Jag vill ha en Österbottnisk kvinna dit. Hon känner oss, vet vad hon pratar om och kan röra sig på arenan med stil! Hennes nummer är 182. och hon heter WIVAN!

#blogg100, dag 84

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *