Vi firar oss idag – företagare

Jipiii – idag firas vi företagare. Det är företagardagen. Grattis alla medföretagare 🙂

Vad skall vi fira då? Jo, att vi är de som är de modiga som vågar vara våra egna. Att vi är de som står för vad vi gör. Vi stiger upp varje dag och är stolta och glada över att vi tagit modet att våga visa vår passion och att vi inte behöver skylla nederlag på någon annan än oss själva. Att vi kämpar för det vi tror på. Att vi tar våra egna beslut. Dock är vi de som eventuellt är bland de fattigaste i vårt samhälle. Många företagare har inte den där skyhöga lönen som anställda har, kanske inte ens minimilönen. Vi kanske väljer bort att köpa det dyraste köttet, ”onödiga” produkter och har det kanske inte helt tip top i våra hem. Men vad gör det? Jag är glad över att vara företagare. Jag har tre företag och inget av dem ger mig någon superlön. Men min lön är att jag får vara precis så kreativ som jag bara kan. Jag får göra det jag brinner för där jag kan hjälpa andra företag att få göra det de har passion för. De företagare jag har hjälpt till med marknadsföringen åt, har alla haft en stor passion. Inte är de rika heller, men rik av arbetslust och passion. Jag är så glad att jag har fått hjälpa dessa en bit på vägen till större synlighet. Min lön kommer då jag ser deras uppdateringar via sociala medier. Då vet jag att jag puschat dem i rätt riktning.  Det är min glädje över att få vara företagare. Min passion. Mitt YES. För utan passion skulle knappast någon av oss vara företagare. Vår glöd, vår passion och vår jävlaranamma tar oss framåt. Framåt till något som vi hoppas varje dag skall ge oss ett bekvämare liv, nån dag… nångång.

Steve Jobs sa:

passion

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *