Våga dela med dig av positiva nyheter

”Bedöm inte varje enskild dag enligt den skörd du skördar, utan utifrån de frön du planterar.” – Robert Louis Stevenson – 

Jag sår frön varje dag. Skörden varierar – men målet är att skörden skall bli riklig inom kort. Jag fokuserar på att tänka positivt och tränger bort de negativa tankarna. Visst känner jag hopplöshet ibland, speciellt då jag tömmer postlådan. Men om jag gräver ner mig i bekymren – vad händer då? Jo, jag faller.

Alla vet att det är dåliga tider nu. Vi kan läsa i dagstidningarna varje dag hur dååååligt det är. Det är sällan vi får läsa positiva nyheter. Under en företagarlunch diskuterade vi detta. Varför lyfter ingen upp att alla hotell är fullbokade i Vasa? Att beställningarna har ökat, att fler och fler företag trots allt ser en ljusning?

Positiva nyheter ger hopp. Ringar på vattnet.

Du som läser min blogg, vill dela med dig av en positiv nyhet?

#blogg100 #dag6

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *