Utmaningar i livet, dag 31

Snubblade över en skylt i morse (på FB) som blir dagens blogginspiration.

Nämligen att våga anta utmaningar och göra saker för första gången. Jag kan ärligt erkänna att jag älskar utmaningar och att göra saker för första gången.  Det finns ju många talesätt som hänvisar till utmana dig själv, våga, tar du inte första steget så kommer du dig aldrig fram….etc.

En av mina passioner i livet är att våga. Våga prova på. Våga utmana mig. Våga lyckas. Våga misslyckas. Och misslyckats, det har jag gjort många gånger. Men igen, det heter ju faktiskt inte att man misslyckas – för det kan du ju egentligen inte göra. Slutresultatet blev bara inte som du hade trott. Det blev något annat. Men en viktig kunskap gav det. Och sådan kunskap vill inte jag vara utan. Jag har provat på mycket och jag utmanat mig mycket. För hellre  chansar jag och gör för mycket än sitter och gör ingenting.

Sen är det ju en väldigt spänning i att prova på något nytt. Hjärtat slår så hårt i bröstet att man tror att det skall hoppa ur – men känslan efteråt då man klarat det är ju den allra högsta vinsten man vill uppnå.

Så, vad väntar du på! upp och hoppa nu och våga anta nya utmaningar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *