Struktur, #blogg100, dag 10

Idag har varit en lång dag. Började med ett cardiopass kl 5.50 och  anlände hem efter alla uppdrag kl 21. Gissa om middagen uteblev idag?

Förutom jobbet så tillbringade jag kvällen på en intressant föreläsning, ”Skaffa superstruktur” med David Stiernholm. Jag har nog trott att jag varit någorlunda strukturerad, men nu inser jag hur jag kan bli tusen gånger mera strukturerad.

Han berättade om många intressanta ”kärringknep” som jag kommer att återkomma till. Skall skriva ett reportage om föreläsningen till vår finlandssvenska veckotidning, Kuriren som jag frilansar till med nåt reportage mellan varven.

Nu känner jag tyvärr någon sorts trötthet landa i mig, så jag stänger datorn och slänger mig på soffan. Börjar mitt nya strukturerade liv i morgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *