När tekniken krånglar

Vissa dagar går det inte som man tänkt och planerat. Då är det bra att ha en backup-plan i bakfickan så man inte helt smulas sönder av ångest.

Tekniken kan vara krånglig för många, privatpersoner som även för småföretagare. Då är man glad över att ha i sin närhet en person som kan hjälpa och ge råd.

Tack Tarja för att du finns i mitt liv och i mitt nätverk!!

Att hitta den rätta personen eller firman är inte lätt, det finns en hel del att välja på i branschen. Viktigaste är dock att man kan lita på personen som skall utföra ett uppdrag, och att man förstår varandra. Med de knappa resurser som en småföretagare har så vill man ju inte slänga pengarna till sjöss heller, man vill ju få ut det bästa med så små medel som möjligt.

Därför löns det att inte falla för första bästa presentationen eller erbjudandet  man som företagare får, utan se sig om vad andra erbjuder. Det är en del av den stategi man bör fundera på då man startar sitt företag. Vad behöver jag, mina kunder och min produkt? Vilka behov har mitt företag för att bli framgångsrikt?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *