Hur en gul fläck blir en sol

Planerat inkommande lördags föreläsning idag. Det är roligt att planera, men samtidigt lite nervöst. Man vill ju göra så bra som möjligt ifrån sig. Jag skall iväg till Kristinestad på ett innovationsseminarium och föreläsa om kreatören i mediabruset. Det skall bli superkul att få besöka staden där jag bott några år under min studietid + att få träffa duktiga kreatörer som har sitt hantverk som sin passion.

För det är ju det som det handlar om, passion för sitt hantverk. Allt vad man tillverkar börjar ju med en idé, som sen blir ens kärlek, ens passion. Något som du är stolt över och vill visa upp. Fast tröskeln kan ju vara hög att visa upp sig – så jag hoppas att jag på något sätt kan medverka till att sänka den med min medverkan på seminariet.

Tycker att Pablo beskrev en kreatör på ett bra sätt:

“There are painters who transform the sun to a yellow spot, but there are others who with the help of their art and their intelligence, transform a yellow spot into sun” -Pablo Picasso
#blogg100, dag73

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *