Finslipningens dag

En ny intensiv, fullspäckad vecka påbörjas. Tidningen Existens finslips inför publiceringen i morgon. Annonserna  justeras och synas i sömmarna. Några sista annonsbeställningar skall ännu fixas.
Vi har salufört annonser som ger annonsören extra synlighet på Österbottens stormässa i april. Företagaren köper en annonsplats och vi visar upp tidningen på mässan (via skärm), plus att vi delar ut deras reklammaterial. Detta är en extra service till alla de som inte har tid (eller råd) att själv vara med som utställare. Ifall du nu läser detta och inser att det är ett superbra paket så hinner du ännu kontakta mig idag. (Ring 050 5555226)

I morgon kväll skall jag dra en föreläsning på YA för blivande företagare. Ämnet är försäljning och marknadsföring. Detta ser jag framemot. Föreläsningsmaterialet borde finslipas idag det också.

Vi har även några föreläsningar på Existens. Frukostseminariet ”Hur bemöter du kritik” är ett omtyckt seminarie där vi bjuder på frukost med pålägg för en liten summa på 25€ (+moms).

På torsdag startar kurspaket ”Konsten att skapa synlighet”.  Materialet är anpassat till småföretagare och föreningsaktiva. Kursen består av 6 timmars undervisning (uppdelat på två kvällar), blandat med teori och praktik. Få din målgrupp att stanna upp, ta in dina ord och uppfatta det du för fram som trovärdigt och intressant.

Är du intresserad av våra kurser, läs mera här http://existens.fi/kalender/

Borde man döpa denna måndag till finslipningens dag?
Ha en superbra start på veckan <3

#blogg100 #dag14

”Man tar lite härifrån och lite därifrån och joxar ihop det så blir det lagom jox” – Pippi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *