Får jag presentera cbEventstudio

I helgen kommer jag och samarbetspartnern Björn Helsing från Björns Matstudio att lansera vårt samarbetsprojekt cbEventstudio.

cbEventStudio

Denna idé har vi haft i flera år, men inte haft möjlighet att starta förrän nu. Men nu är tidpunkten den rätta och vi brinner av arbetslust. Båda företagarna har sådana styrkor som tillsammans blir just detta: cbEventstudio.

Vårt samarbetsprojekt går ut på att erbjuda kunden (som kan vara privatkund eller företag) en helhetsplanering av deras event eller fest.

Våra tjänster består av planering, koordinering, catering och att verkställa eventet eller festen. Till vår hjälp använder vi oss av samarbetspartners som vi tillsammans med kunden kommer överens om.  Är du en företagare som behöver nå nya kunder på nytt sätt? ÄR du  en företagare som kan erbjuda något till en kund som skall ordna ett event, en tillställning, en fest, en julfest, en företagsdag med olika händelser (allt från massage till den största upplevelsen) Ja, du vet själv vad du erbjuder. Kom med som samarbetspartners till cbEventstudio så kan vi erbjuda kunden din tjänst. Vi behöver dig och du har nytta av att komma med som samarbetspartner. Det kostar dig inget att sända oss dina kontaktuppgifter. Ersättningen för att vi sen använder just dina tjänster kommer vi sen överens om.

Med detta koncept kan vi erbjuda både slutkunder (ni som skall ordna festen) och samarbetspartner ett nätverk som alla vinner på. OCH vi erbjuder våra tjänster över hela Österbotten! Allt från syd till nord!

Jag har många gånger skrivit om nyttan av nätverk, och detta är ett utmärkt sätt att få en ny marknadskanal till sitt företag.

Mera information hittar ni på vår (icke helt klara) hemsida: http://www.cbeventstudio.fi

Och ni träffar oss på Österbottens Stormässa nu i helgen, i monter A103.

Bland alla besökare som kommer och fyller i utlottningskupongen så lottar vi ut ett event (innehållande planering, dekoration och mat) värde 500€. Löns att besöka oss, eller hur? 🙂

eventjpg

#blogg100, dag 42

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *