Hälsningar från min praktikant

Mitt namn är Johanna Hurr, jag är 17 år och bor i Kvevlax.

Jag studerar andra året vid Vamia på linjen grundexamen inom mediebranshen och visuell framställning. Just nu är jag på praktik vid Celma Marketing i 5 veckor. Dessa 5 veckor ser jag verkligen fram emot eftersom jag får vara vid en arbetsplats och prova på arbetslivet, som gör sånt som jag är intresserad av.

Som person skulle jag nog beskriva mig som glad, noggrann, positiv och ganska självsäker. På min fritid brukar jag ofta rita men jag tycker även om att fotografera, filma, redigera videor/bilder.

Jag har länge tyckt om att fotografera och fick en egen kamera med märket OLYMPUS för några år sedan. Hade även fotografering som tillval i högstadiet. Mera information om mig och vad jag hittills har gjort hittar du via min portfolio: https://johannahurr.weebly.com

Under min praktiktid kommer jag bland annat att göra några reklamfilmer åt Celma Marketings kunder.

Fram till den 8.9 får även andra företagare anmäla sitt intresse för en kort reklamfilm. Det enda du behöver betala är km-ersättning till mig och min praktikhandledare. Anmäl ditt intresse till maria@celma.fi före den 8.9.21. Filmningen sker under september månad.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *