En underbar arbetsdag

Idag har jag nog haft en av mina bästa arbetsdagar. Jag har varit på företagsbesök till Korsholms Skärgård: Björköby och Söderudden.

Helt underbart väder, underbara ställen och underbara och hängivna företagare har jag träffat idag. Orsaken varför jag besökt dom är för att jag skall göra en broschyr för fiskeguider och inkvartering. Jag skall vidare till Lappfjärd, Kristinestad och Kaskö – och sen upp till Kokkola, Larsmo och Esse. Sen också till Maxmo förståss. Det är många tankar som snurrar i huvudet nu efter dagens besök, men det hinner jag inte skriva ner nu. För nu måste jag iväg till min eget ställe, Selmas Torp.

Tänkte ladda upp flera bilder, men uppladdningen går så långsamt så det får bli till i moron.

#blogg100, 94

IMG_6507

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *