Dekorationsdag med cbEventstudio

Idag har jag igen haft en kul arbetsdag, nu från mitt andra (eller tredje) företag, cbEventstudio. Från ett möte till att direkt åka iväg till Waasa Maison (på Kyrkoseplanaden 18 i Vasa) och dekorera ett utställningsbord. Använde  samma rosa tema som jag hade på stormässan, men nu blandat med Riviera Maisons produkter. Man blir bara så köpsugen då man kommer in i sådana affärer. Underbara produkter. Jag hoppas ni hinner svänga in till affären under de närmaste veckorna. Temat jag dekorerade är bröllop, eller annan fin fest. Gjorde även små ordspråkskort och dekorerade servetterna med kärleksord. Där finns även tårtan som Maxmo Hembageri har fixat. Sen så  ville jag även ta in naturen lite, så stenen som ljuset står på är från vår sommarstuga, käppen där jag klistrat fast ordspråken likaså. Allt behöver inte kosta då man dekorerar, gäller bara att hitta det där lilla extra.

dekoration

Fortsatte sen jobba vidare med invigningsfesten som jag håller på att planera, inbjudningarna är fixade och i morgon skall vi planera dekorationen och andra praktiska detaljer.

IMG_3068

Lite jobb kvar att fixa, så detta får räcka för idag.

#blogg100, dag 96

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *