Celma:s SynlighetsSchema

Igår lanserade jag min nya produkt: Celma:s SynlighetsSchema.
Vad är det då?
Jo, det är en produkt som jag anpassar till företagets behov. Det största behovet många företag har är att ha en strategi på hur man skall synas utåt, hur man skall hitta det rätta sättet att skriva, nå fram och kommunicera via både traditionella och sociala medier.

Så här går det till:
Jag intervjuar företagsledaren om hurudant företag det är frågan om, produkten och hurudana kunder han vill ha. Målgruppen alltså.
Jag noterar även givetvis hurudana marknadsföringsinsatser som har blivit gjorda.

På basen av denna information undersöker jag var målgruppen finns, väljer de rätta kanalerna och ser över vad företaget har för möjligheter att klara av att kommunicera genom kanalerna. Jag gör upp ett schema som baserar sig vad jag kommit fram till under intervjun och mina undersökningar på nätet.
Schemat innehåller tips och idéer på vad företaget kan kommunicera utåt för att nå sin målgrupp, förslag på texter och bilder samt till vilken kanal denna text skall läggas.Obs! Man bör helst ha olika texter och meddelanden till de olika kanalerna, för målgruppen är inte den samma på alla kanaler.

Sen presenterar jag schemat till företagsledaren och eventuella medarbetare som skall sköta detta. Vi diskuterar och ser vad som eventuellt behöver ändras och vad som är genomförbart.

Schemat sträcker sig för ett år framåt. Efter årets slut så går vi igenom schemat och ser vad som lyckades och vad som inte lyckades.

Ifall företaget behöver hjälp med att grunda kanaler, förbättra eventuellt websida och sånt, så givetvis hjälper jag även till med det.

Så ifall du inte själv hinner fixa din marknadsföring, eller ens hinner fundera på sådant – så lönar det sig garanterat att ta kontakt med Celma och få ett Celma:s SynlighetsSchema.
Du får då ett verktyg som ger dig synlighet – till DIN målgrupp!

Kontakta mig för mera uppgifter: ring 050 5555226 eller maila maria@celma.fi

celmasynlighetsschema

2 reaktioner på ”Celma:s SynlighetsSchema”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *