Evenemang

Evenemanget är inställt! / 24.7.2017

Ibland blir sommarledigheten fylld med aktiviteter och ”måsten”. De där avslappnande stunderna som du såg så framemot kanske inte hinns med överhuvudtaget.
Just därför ordnar vi en avslappnande yoga-stund för dig, så att du kan ta med dig verktygen och hitta tiden för välmående och avkoppling. Så att du sedan kan återvända till vardagen i höst med ett avslappnat leende och fylld med energi.
Herrgårdsyogan ordnas under två kvällar, den 12 juli och den 26.7. Tidpunkten är 16.00-20.00.
Ta med eget underlägg och bekväma kläder. Visar sig vädret från sin bästa sida så är vi utomhus i den vackra parken vid Herrgården.
Detta tillfälle är för dig, missa det inte♥
anmäl dig via denna länk: https://goo.gl/forms/Xg1O6lJPw9dt6Efn2

*****************************************************************************************

 

 

 

 

 

Att ordna evenemang och kurser kräver mycket energi, kunskap, samarbeten och en stor dos marknadsföringskunskap. Intresset för ett evenemang och kurser beror på innehållet, platsen, tillgänligheten och synligheten.

Celma har grundat en facebook-gilla sida för att hjälpa till med spridningen och ge goda råd och hjälpa till om så behövs. Du är välkommen att gå in och gilla sidan så får du kanske ta del av evenemang eller kurser som du kanske annars skulle ha missat.

https://www.facebook.com/eventsostrobothnia/

ARRANGÖRER – dela med dig av evenemangets information till FB-sidan: ”Evenemang och kurser” – så delar vi med oss. Alla.
Ni får även tipsa om företag och föreningar som kan erbjuda sina tjänster till evenemang och kurser. Dessa kommer jag att lista här under: